Hardangervidda 2010

På denne side kan du se billeder fra en vandretur, jeg var på alene henover Hardangervidda. turen gik fra Haukeliseter (DNT hytte) og til Kinsarvik. Turen tog præcis en uge (7 dage) og var på lidt under 100km med en stigning totalt på omkring 5000 højde meter.

Helt alene var jeg dog ikke hele tiden. Undervejs mødte jeg flere mennesker, som jeg kom til at kende. Det var 3 norske par og et tysk par alle sammen påvej til Kinsarvik. Jeg havde 2 overnatninger på hytter (Litlos og Torehytten) pga. der blæste temmelig meget. Mit eget telt holdte lige med nød og næppe dog med nogle bøjede led i teltstængerne, men jeg mødte nogle norske piger (der gik modsat min rute), der havde fået deres telt ødelagt af vinden.

Se billederne fra turen ved at klikke på de små billeder herunder til venstre eller på billederne i kortet ude til højre. Når du klikker på billederne, kommer der en ny side frem, hvor du ser billedet i større udgave samt evt. en tekst under billederne. Du behøver ikke gå tilbage til denne side, da de andre billeder kan vises fra den nye side der kommer frem, men du kan til enhver tid klikke på overskriften for at vende tilbage til denne side med kortet på.

Du kan også zoome ind/ud på kortet for at se ruten (gør det ved at dreje på musens scroll-knap eller ved at trykke på + og - symbolerne øverst oppe i kortets venstre hjørne). Flyt rundt på kortet ved at klikke et sted med venstre museknap og hold museknappen nede mens du flytter med musen... Find fx et sted, hvor jeg gik op og ned langs en elv, for at finde en overgang, da broen nærmest var blevet taget med af elven (jeg valgte dog endelig at forsøge broen alligevel) - eller hvad med at finde det sted i kortet, hvor vi vadede over uden sko på (det tyske par er på billederne her) - nyd turen (det gjorde jeg):

>Side 1   >Side 2   >Side 3   >Side 4
>Side 1   >Side 2   >Side 3   >Side 4